AZ Delta is een ziekenhuis met meerdere locaties (campussen) in Roeselare en omgeving. In België vinden er meerdere fusies plaats tussen ziekenhuizen, om zo de kwaliteit van de zorg en de concentratie hierop te optimaliseren. AZ Delta was het tweede ziekenhuis in België dat gebruik ging maken van het Nederlandse pakket HiX van ChipSoft. De livegang vond plaats in 2018.

Opdracht 1

Bij het AZ Delta mochten we de coördinatie doen van de inrichting van orderpakketten en het daadwerkelijk inrichten van de orderpakketten. Het ziekenhuis heeft de keuze gaandeweg het traject de keuze gemaakt om consult 2.0 in te gaan zetten. Hiermee kwamen de orderpakketten te vervallen. Vanaf dat moment de werkgroep Klein Snijdend (KNO, Oogheelkunde, Plastische Chirurgie, Urologie en Dermatologie) ondersteunt om de dossierinrichting naar wens te krijgen en de bijbehorende trainingen gegeven.  

Verantwoordelijkheden

Plannen en coördineren van de inventarisatie en inrichting van de orderpakketten. Inrichting van de orderpakketten, communiceren met gebruikers en leverancier. Gebruikerswensen vertalen naar kleine ontwerpen, trainingen geven.