ONZE DIENSTEN

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Puzzel Advies definitief-01

ADVIES

EPD & ECD Consultancy biedt advies op meerdere gebieden, in de vorm van verschillende rollen. Ons team bestaat uit enthousiaste adviseurs met jarenlange ervaring in de zorg sector.
Net als jij gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog, samen met jou zoeken wij naar het antwoord op de gestelde vraag. Wij maken een advies op maat, waar we rekening houden met de organisatiesensitiviteit.
EPD & ECD Consultancy heeft dan ook het doel om van toegevoegde waarde te zijn. Samen met jou pakken wij nieuwe uitdagingen en veranderingen op.

Gebieden waarop wij u van gericht advies kunnen voorzien zijn:

U kunt ons ook benaderen voor advies omtrent:

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

jouw persoonlijke it-partner in de zorg

Meer weten over onze dienstverlening?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven