NIEUWS & UPDATES

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Eind vorig jaar heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy. Het mooie van deze overstap is dat ik hetzelfde uitdagende werk kan/ mag /moet beschouwen vanuit een andere rol en dat is weer een hele nieuwe ervaring…

Ken je dat (probleem)…

….je telefoon abonnement loopt af. Moet ik verlengen? Is mijn bundel nog toereikend? Functioneert mijn telefoon nog naar behoren? Welke leverancier is het best passend? Ect, ect.

Juist! Zo gaat dat met Elektronische Cliënten Dossiers (ECD) ook.

Wellicht sluit je ECD niet meer aan, maar zijn er betere opties?

Door de vele leveranciers en ECD’s is het lastig om te weten welke partijen er zijn op de markt.

Laat staan om een afweging te kunnen maken welk ECD beter aansluit…

Dan ben je bij EPD & ECD Consultancy aan het juiste adres!

Het is onze missie om “jouw persoonlijke IT-partner in de zorg” te zijn. EPD & ECD Consultancy richt zich op dienstverlening in de zorg met vraagstukken op het gebied van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het elektronisch cliëntendossier (ECD). Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij de zorginstellingen kwalitatief goed ondersteunen.

Heb jij ervaring met EPD’s en ECD’s binnen de zorg? Houd jij van de juiste puzzelstukjes op zijn plek te leggen? Ga je door tot de klant tevreden is? Wij zoeken een enthousiaste, communicatief vaardig en gedreven consultant die het leuk vindt om in de zorg te werken! Wij bieden jou een goed salaris en een uitdagende en dynamische werkomgeving waar jij je verder kunt ontwikkelen en met uitstekende doorgroeimogelijkheden.

September 2021 hebben wij Maurice zijn 5 jarige jubileum gevierd bij EPD & ECD Consultancy. In deze periode heeft hij in diverse functies en projecten gewerkt, zoals functioneel beheerder en projectleider. Zijn betrokkenheid, inzet en trouw heeft ertoe geleid dat sinds het begin van dit jaar Maurice als partner is toegetreden binnen EPD & ECD Consultancy. Hij zal als partner samen met Priscilla het bedrijf verder laten groeien, waarbij kwaliteit de boventoon zal voeren. Maurice zal zich als parter bezig houden met de portefeuilles IT en innovatie.

We zijn allemaal trots op dit nieuwe hoofdstuk in ons bedrijf, en wensen Maurice veel succes met deze mooie promotie.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven