365 dagen bij EPD & ECD Consultancy

Eind vorig jaar heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy. Het mooie van deze overstap is dat ik hetzelfde uitdagende werk kan/ mag /moet beschouwen vanuit een andere rol en dat is weer een hele nieuwe ervaring.  

 

Samenwerken in de gezondheidzorg is altijd al een must geweest maar tegenwoordig is het nagenoeg onmogelijke om niet over de grenzen van de eigen organisatie de processen in te regelen. Dat is wat ik deed en wat ik blijf doen. De informatie-uitwisseling tussen organisaties moet ook onder druk van de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) steeds meer worden geautomatiseerd, wat ook weer afdwingt dat gegevensinvoer steeds meer moet worden geharmoniseerd. Eerder was dit een keus, nu is het een eis. Tegelijk wordt regelgeving aangescherpt op gebied van privacy en security en doet kunstmatige intelligentie haar intrede waar we de impact op dit moment nog onvoldoende van kunnen inschatten. 

 

Niet alleen zorgorganisaties moeten meer samen werken, de leveranciers kunnen hier ook niet in achter blijven. Je krijgt op alle pijlers van de bedrijfsvoering over alle betrokken organisaties kruisverbanden die moeten worden gemanaged. 

 

Op dit kruispunt van activiteiten doe ik met veel plezier en energie mijn werk als projectmanager om de belangen van de stakeholders te behartigen en gebruik ik tevens mijn ervaring om het eigen bedrijf toekomstbestendig te maken. Als je een keer wil sparren over jouw uitdagingen, dan nodig ik je uit voor een kop koffie.

Op naar de 730 dagen bij EPD & ECD Consultancy

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven