Implementatie

Informatievoorziening speelt een belangrijke rol bij het efficiënter laten verlopen van processen in de zorgsector. Informatiesystemen zijn een belangrijke schakel bij het delen van kennis en informatie.

Denkt u erover een nieuw informatiesysteem in te voeren binnen uw organisatie? En weet u dan welke het beste past bij uw organisatie? Moeten processen worden geoptimaliseerd? Of slechts een deel ervan? Zijn uw medewerkers voldoende toegerust om met een nieuw informatiesysteem te werken? Dit zijn vragen waarbij wij u kunnen ondersteunen!

Wij kunnen u helpen met:
* In kaart brengen van processen binnen uw organisatie, kijken hoe deze processen efficiënter kunnen verlopen, ondersteunen bij keuzes welke processen worden opgenomen in het EPD of ECD en deze vertalen naar het nieuwe systeem. Daarbij zetten wij klant- en gebruikerswensen om naar een functioneel ontwerp en wegen ook de wettelijke vereisten mee.
* Deze informatie onderbouwen en verstrekken aan de leverancier zodat die het nieuwe informatiesysteem kan aanpassen.
• Ondersteunen bij de pakketselectie (met name in de care sector), adviseren over contracten en creëren van draagvlak bij stakeholders.
• Maken van deel- en resourceplanningen.
• Analyseren en testen van releases.
• Begeleiding van de ingebruikname van het nieuwe informatiesysteem bijvoorbeeld door deelname aan werkgroepen tijdens de implementatie, ondersteunen van medewerkers en beantwoorden van vragen, ontwikkelen van opleidingsmateriaal, geven van trainingen, het
leveren van floorsupport.
• Evalueren van de opgeleverde (deel-)producten en aanvragen van wijzigingen in het systeem aan leveranciers.
• Geven van nazorg na de livegang.

EPD & ECD Consultancy begeleidt u graag bij de implementatie van het informatiesysteem dat het beste bij u past. Van de voorbereiding tot en met de nazorg. Wij hebben brede en diepgaande kennis op dit gebied in zowel de cure als care sector. En een frisse, kritische en vooral praktijk- en oplossingsgerichte blik. Wij kijken, samen met u, naar wat nodig is en helpen u daarbij. Zodat uw organisatie kan voldoen aan de eisen die deveranderende zorgsector stelt.

Een aantal van onze diensten:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven