Onze Organisatie

EPD & ECD Consultancy is een jonge, ondernemende organisatie met een enthousiast team van professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen in de cure- en caresector bij het succesvol opzetten en implementeren van digitale informatiesystemen zoals EPD’s en ECD’s

De zorgsector verandert en een goed informatiesysteem wordt steeds meer een vereiste. EPD & ECD Consultancy ondersteunt bij een goede voorbereiding op deze nieuwe digitale toekomst.

Wij werken vanuit twee belangrijke basisprincipes:

  • De gebruikers van het nieuwe systeem staan centraal. Dit geldt bij de voorbereiding, implementatie én doorontwikkeling
  • De implementatie van nieuwe systemen moet gebaseerd zijn op een zorgvuldige vertaling van bestaande processen waarbij de kennis en kunde van de gebruikers wordt betrokken.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan realistische en haalbare doelstellingen. Dat betekent voor ons ‘niet meer beloven dan je kunt waarmaken’ en ‘doen wat je hebt afgesproken’. Samen met de opdrachtgever worden concrete doelstellingen vastgesteld met een reële planning.

Wij werken vanuit vijf kernwaarden: persoonlijk, verbindend, samenwerking, flexibel, doortastend.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top