Puzzel Strategie definitief-01

Pakketselectie

Meestal wordt er binnen zorginstellingen een EPD of ECD gekozen voor een termijn van ongeveer 10 jaar. Na deze termijn wordt er gekeken of het systeem nog voldoet aan de huidige wensen en eisen van de organisatie. Men gaat kijken of het EPD of ECD nog aansluit of dat er wellicht beter passende opties zijn.  

Door de vele leveranciers van EPD’s en ECD’s is het lastig om op de hoogte te zijn van de verschillende partijen op de markt. Laat staan om een goede afweging te maken welk EPD het beste aansluit.

EPD & ECD Consultancy kan jullie organisatie hierbij ontzorgen en begeleiden in dit proces. Op die manier maakt jullie organisatie een volledige, weloverwogen en doordachte keuze.  

Aan de hand van een pakketselectie adviseren wij welke leverancier het best passend is binnen jullie organisatie. Door onze kennis en ervaring op deze markt weten wij als geen ander welke leveranciers er op de markt zijn en wat aansluit bij jullie wensen en eisen. Mocht er een pakket gekozen zijn, dan kunnen wij jullie ook ondersteunen bij de vervolgstappen zoals: 

jouw persoonlijke it-partner in de zorg

Meer weten over onze dienstverlening?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven