Kernwaarden

EPD & ECD Consultancy heeft tot doel zorgorganisaties te ondersteunen bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan Elektronische Patiëntendossiers en Cliëntendossiers. Daarbij gaan wij uit van een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden zijn de basis van onze onderneming, ons team functioneert vanuit deze waarden.

Persoonlijk

Wij geloven dat een persoonlijke benadering zich altijd positief terugbetaald. Dat doen wij door de gebruikers centraal te zetten. Zij hebben voldoende kennis in huis om mee te denken over hoe het informatiesysteem optimaal kan werken. Het slagen van een implementatie staat of valt met de inzet van de gebruikers. Daarom vinden wij persoonlijke aandacht voor de gebruiker belangrijk.

Verbindend

Tijdens een implementatie zijn vele stakeholders betrokken: raad van bestuur, gebruikers, interne medewerkers, externe leveranciers. Om de implementatie tot een succes te maken is het van belang dat alle stakeholders op één lijn zitten. Door onze kennis en ervaring kunnen wij deze verschillende groepen met elkaar verbinden.

Samenwerking

Bij ons staat samenwerking hoog in het vaandel. Samen met de klant stellen wij concrete doelstellingen vast met een reële planning om tot een goed resultaat te komen. Ook tijdens het proces is er meer dan voldoende contact met de klant zodat iedereen volledig op de hoogte is en verrassingen worden voorkomen.

Flexibel

EPD & ECD Consultancy is een kleine, platte organisatie. Daardoor zijn wij flexibel. De opdrachtgever heeft korte lijnen met onze medewerkers die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en die snel kunnen bijspringen in noodsituaties.

Doortastend

Wij stoppen niet als het programma live is gegaan. Door onze ervaring hebben wij geleerd dat nazorg erg belangrijk (cruciaal) is. Wij besteden veel tijd aan de nazorg en dat maakt ons uniek. Wij merken in de praktijk dat deze fase vaak onderbelicht blijft. Wij adviseren de klant bij de duur en de invulling van deze periode.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top