Blog: Jouw persoonlijke IT-partner in de zorg

Gepubliseerd: 4 april 2022

Missie

Het is onze missie om “jouw persoonlijke IT-partner in de zorg” te zijn. EPD & ECD Consultancy richt zich op dienstverlening in de zorg met vraagstukken op het gebied van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het elektronisch cliëntendossier (ECD). Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij de zorginstellingen kwalitatief goed ondersteunen.  

Duurzame klantrelatie

Naast deze kennis en ervaring, investeren we in een duurzame klant relatie.

Niet alleen tijdens ons werk bij de klant werken we vanuit deze principes, maar ook in onze bedrijfsvoering komt dit terug.

Kernwaarden

Het opbouwen van de duurzame klantrelatie doen we vanuit onze kernwaarden. Onze kernwaarden zijn de basis van onze onderneming. Wij werken vanuit de vijf kernwaarden: persoonlijk, verbindend, samenwerking, flexibel en betrokkenheid. Dit uit zich onder andere in terugkerende vraag bij opdrachtgevers en positieve feedback van klanten.

Doorontwikkeling

Digitalisering van de zorg staat niet stil en kan altijd beter en efficiënter. Een betere en efficiëntere zorg, dat willen wij bereiken. Onze organisatie is volledig gefocust  op het gebied van informatiesystemen in de zorg kunnen we dit realiseren. EPD & ECD Consultancy spreekt de taal van de vloer en weet precies waar de knelpunten zitten in de vraagstukken. Daarnaast kunnen wij  snel en persoonlijk inspelen op gebruikersvragen omdat wij een kleine en daardoor flexibele organisatie zijn.

Waarde toevoegen

Het is ook ons doel om de klant te helpen door waarde toe te voegen aan hun organisatie. Wij zien het als onze taak om actief met de klant mee te denken. Daarmee kunnen wij onze klanten vroegtijdig wijzen op mogelijke risico’s en adviseren in hoe deze aangepakt kunnen worden. Daarnaast stopt ons werk niet bij het in gebruik nemen van de voorgestelde oplossing. Wij vinden een goede nazorgbelangrijk. Zonder deze nazorg bestaat er een risico dat de geleverde oplossing niet voldoende wordt geaccepteerd of geïntegreerd in de organisatie. Tijdens opdrachten proberen wij een onderdeel te zijn van het team van de opdrachtgever en hierbinnen meer te doen dan alleen de afgesproken werkzaamheden.

Kortom, EPD & ECD Consultancy als jouw “IT-partner” in de zorg kan een organisatie ondersteunen en waarde toevoegen door onze persoonlijkheid en flexibiliteit waardoor een  organisatie echt geholpen is.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven