BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

A&A Thuishulp is een organisatie voor ouderen die thuis willen blijven wonen. Zij helpen mensen gelukkiger ouder worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat. A&A Thuishulp levert deze diensten ook aan andere volwassenen die hulp bij de huishouding en/of begeleiding kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld mensen met een fysieke of psychische beperking of met letsel.

Opdracht: Kwaliteit

Voor deze opdracht moest er een kwaliteitssysteem geïmplementeerd worden. A&A Thuishulp is een organisatie die in een korte tijd gegroeid is en nog steeds aan het groeien is. Om kwaliteit te blijven leveren en te voldoen aan de vraag van de verzekeraar moest de HKZ zorg en welzijn norm geïmplementeerd worden. Binnen de werkzaamheden via het opzetten en uitvoeren van de interne audits en directiebeoordeling, het begeleiden van de organisatie naar de audits toe en tijdens de audits. De audits zijn met een positief resultaat afgerond. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven