BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

ADHD Centraal is een zorginstelling die zich gespecialiseerd heeft in ADHD en ADD. Relatief gezien zijn zij nog een jonge organisatie, echter in deze tijd hebben zij een flinke groei gemaakt. Een dergelijke groei maakt dat men ook kritisch nadenkt over ondersteuning van processen.

Opdracht: Pakketselectie

ADHD Centraal zat in de fase waarin zij haar EPD pakket wenste te heroverwegen. Voor dit project zijn de stakeholders in kaart gebracht en geïnterviewd. Op basis van de interviews en de MoSCoW methode is een pakket van eisen opgesteld. Het pakket van eisen is verstuurd aan 8 leveranciers. Op basis van de antwoorden is een score berekend en werd de top 3 uitgenodigd voor een demo. Op basis hiervan is een advies uitgebracht aan ADHD Centraal. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven