BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) is een middelgroot ziekenhuis in Zeeland, met meerdere locaties. Het ADRZ heeft goede samenwerkingsverbanden met andere ziekenhuizen in de regio, waaronder het Erasmus Medisch Centrum. In 2017 is het ADRZ overgestapt naar HiX van ChipSoft, daarvoor maakten zij gebruik van EZIS, eveneens van ChipSoft.

Opdracht: Consultancy

Bij het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis viel er 8 weken voor de livegang een gat in de bezetting, door het vertrek van een van de collega’s. Wij hebben deze laatste weken opgevangen met ondersteuning bij de afronding van de HiX implementatie voor de werkgroepen: Pre-operatieve screening, CSA en pijngeneeskunde. In de werkgroep werden de standaard werkzaamheden, zoals inrichting, testen, trainen etc uitgevoerd.  Bij livegang is er floorsupport gegeven en zijn er incidenten afgehandeld.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven