BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

GGZ-instelling Altrecht is een grote zorgaanbieder in de geestelijke gezondheidzorg. Zij zijn voornamelijk gelokaliseerd in het midden van het land. In 2021 is Altrecht overgestapt naar het EPD ONS van Nedap.

Opdracht: Beheer

Het huidige team had behoefte aan tijdelijke vergroting van de capaciteit na de implementatie van ONS. De taken bestaan uit voornamelijk het dagelijkse beheer wat ook door dit team wordt gedaan. Denk hierbij aan het afhandelen van meldingen via TopDesk, het ondersten van de 1e fase na implementatie van ONS. Daarnaast wordt er ook meegewerkt aan projecten, zoals het herinrichten van TopDesk om de meldingenstroom te reguleren en het updaten van het laboratoriumsysteem Saltro.

Opdracht: Projectleiding

Altrecht heeft zich ingeschreven voor het Vipp 5 project voor de GGZ. Vipp 5 is een subsidieprogramma vanuit de overheid met als doel de patient meer regie te geven over zijn eigen gegevens. Vipp 5 is erop gebaseerd om digitale uitwisseling van de gegevens mogelijk te maken. Er was voor dit project behoefte aan een aanvullende projectleider die werk uit handen kon nemen en daarnaast de belangen van de organisatie behartigt naar de verschillende partijen toe.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven