BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

AZ Delta is een ziekenhuis met meerdere locaties (campussen) in Roeselare en omgeving. In België vinden er meerdere fusies plaats tussen ziekenhuizen, om zo de kwaliteit van de zorg en de concentratie hierop te optimaliseren. AZ Delta was het tweede ziekenhuis in België dat gebruik ging maken van het Nederlandse pakket HiX van ChipSoft. De livegang vond plaats in 2018.

Opdracht: Consultancy

Bij het AZ Delta mochten we de coördinatie doen van de inrichting van orderpakketten en de daadwerkelijk inrichting van de orderpakketten. Het ziekenhuis heeft gaandeweg het traject de keuze gemaakt om consult 2.0 in te gaan zetten. Hiermee kwamen de orderpakketten te vervallen. Vanaf dat moment hebben wij de werkgroep Klein Snijdend (KNO, Oogheelkunde, Plastische Chirurgie, Urologie en Dermatologie) ondersteunt om de dossierinrichting naar wens te krijgen en de bijbehorende trainingen gegeven.  

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven