BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

De Bergman Clinics zijn grote zelfstandige behandelcentra. Zij bestaan inmiddels ruim 30 jaar en bieden specialistische zorg aan. In 2018 hebben zij de implementatie gedaan van HiX van leverancier ChipSoft. Gedurende deze overgang vond ook tevens de fusie plaats met NL Healthcare Clinics. Het gevolg hiervan was dat er veel druk op de organisatie kwam te liggen en dat er aanvullende capaciteit voor inrichting HiX benodigd was.

Opdracht: Consultancy

Bergman Clinics ging na de implementatie live met vrije content HiX 6.1 terwijl in dezelfde periode er ook een fusie plaats vond. Hierdoor was extra capaciteit benodigd om inrichting HiX uit te voeren. De voornaamste werkzaamheden waren brieven op uniforme wijze inrichten aan de hand van velden, virtuele velden en expressies en ook de agenda’s goed inrichten. Belangrijk aandachtspunt tijdens deze opdracht was het beheersbaar houden van de inrichting en herbruikbaarheid van de briefsjablonen. Wij hebben deze kortdurende opdracht uit mogen voeren voor de Bergman Clinics. Daarnaast hebben wij ook een training mogen verzorgen voor de vakgroep Anesthesiologie. De training was reeds door Bergman Clinics ontworpen.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven