BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Het Bravis Ziekenhuis is een fusie ziekenhuis, welke in 2015 tot stand is gekomen uit het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Franciscus Ziekenhuis uit Roosendaal. Het Bravis ziekenhuis werkt al lange tijd met HiX standaard content en zijn in 2021 gemigreerd naar versie 6.1.

Opdracht: Consultancy

Tijdens het traject had het Bravis ziekenhuis de pech dat er uitval van capaciteit was. Wij hebben spoedvervanging verzorgd voor de werkgroep Cardiologie/Longgeneeskunde/Neurologie. Belangrijkste doel is om te ondersteunen voor het naar wens krijgen van de dossierinrichting. Hierbij is het van belang om de sjablonen en de navigatie voor consult 2.0 goed in te richten en de GLM (Golden Label Method) goed in te zetten voor de specialismen. De beheerder is hier de spil tussen de specialist(en) en de leveranciers. Naast inrichtingswerkzaamheden zijn er ook testwerkzaamheden uitgevoerd.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven