BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in de regio Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Doordat ze geen dak boven hun hoofd hebben, hun schulden zich blijven opstapelen of ze een steuntje in de rug nodig hebben.

Opdracht: Consultancy

Onze consultant is betrokken geweest als functioneel beheerder bij de implementatie van de roostermodule in ONS van Nedap. Ondersteunt tijdens de implementatie en werkzaamheden uitgevoerd die nodig waren om over te kunnen gaan tot livegang, meldingen beantwoorden binnen Topdesk omtrent de roostermodule, instructies omtrent roostermodule geschreven, instructiefilmpjes gemaakt. Issuelijst ingevoerd tijdens implementatie om acties in kaart te brengen. Daarnaast dagelijks beheer van ONS van Nedap en meldingen beheer binnen Topdesk verzorgt.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven