BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Bij De Waggelmannetjes zijn ze voor kinderen en jongvolwassenen met een zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperking (zevmb). De dagopvang, thuiszorg, logeerweekenden en vakantieopvang ontlasten het gezin. Zo kun je als ouder, broer of zus ondanks de zware zorg aan de maatschappij deelnemen.

Opdracht: vervolgtraject, Pakketselectie

Met de geadviseerde leverancier vanuit de pakketselectie is nu het vervolgtraject van de pakketselectie gestart. In dit vervolgtraject worden de stappen genomen die nodig zijn om over te kunnen gaan op implementatie. Onder andere de informatiebehoefte van De Waggelmannetjes volledig in kaart gebracht met een functioneel ontwerp en de vertaalslag maken hoe dit ingericht kan worden in het systeem en wat nog ontwikkeld dient te worden.

Opdracht: Pakketselectie

De Waggelmannetjes is op zoek naar een ECD wat aansluit bij het complexe werkproces.

Onze consultancy is betrokken in de rollen van projectleider en adviseur

De informatiebehoefte is vertaald naar een programma van eisen, hierop is een longlist opgesteld met leveranciers die mogelijk passend zijn.

Voordat de leveranciers van de longlist het programma van eisen is voorgelegd zijn deze eerst bevraagd op een aantal harde eisen.

De leveranciers die hieraan voldeden is vervolgens het programma van eisen toegestuurd. De top 3 uit het programma van eisen is uitgenodigd om een demo te verzorgen.

Naar aanleiding gesprekken informatie en de demo’s is een adviesrapport geschreven welk ECD het best passend lijkt.

Opdracht: Consultancy

Onze consultancy is betrokken geweest als functioneel beheerder voor de implementatie van Carefriend en Collabris. Middels het functioneel ontwerp zijn de systemen ingericht.

Opdracht: Projectleiding

Onze consultancy is betrokken geweest als projectleider voor de implementatie van zorgregistratiesysteem Carefriend en zorgfacturatiesysteem Collabris.

Door het complexe werkproces van De Waggelmannetjes was het een uitdaging om de informatiebehoefte in kaart te brengen en dit te vertalen naar de mogelijkheden in het systeem. Deze informatie is vastgelegd in een functioneel ontwerp.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven