BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Previous
Next

Deventer Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis in de regio Salland. Het ziekenhuis vervult een sterke regionale functie, voor zowel de patiënt als de huisarts. Eind 2019 is het Deventer Ziekenhuis van vrije content HiX 6.1 overgestapt naar de standaard content HiX 6.2 van ChipSoft.

Opdracht: Consultancy

Het Deventer Ziekenhuis (DZ) heeft een goed samenwerkingsverband met de huisartsen uit de regio. Vanuit dit oogpunt had het DZ zelf een zorgverlenersportaal gebouwd welke voldeed aan alle eisen en wensen van het samenwerkingsverband. Omdat Deventer Ziekenhuis de standaard content van HiX ging implementeren, werd er ook een geheel nieuw portaal geleverd. Na livegang is er een verbetertraject gestart om dit portaal weer te kunnen laten voldoen aan de eisen en wensen van het samenwerkingsverband.

Opdracht: Consultancy

VIPP is een project dat vanuit de overheid wordt gesubsidieerd. Het zorgt ervoor dat de nodige standaarden geïmplementeerd worden waardoor informatie-uitwisseling mogelijk wordt. 31 december 2019 moesten de A2, A3 en B2 doelen gereed zijn. Uiteindelijk is dit programma verlengd tot 31 maart 2020. Wij hebben het Deventer Ziekenhuis mogen begeleiden bij het voortraject en de daadwerkelijke audit. De aangeboden toepassingen door de leverancier moest getest worden, bevindingen besproken met de leverancier en de onderbouwing voor de audit moesten geschreven worden. Bij de daadwerkelijke audit hebben wij de auditor op basis van de documentatie kunnen laten zien dat het Deventer Ziekenhuis voldeed aan de eisen, waarmee de audit met een positief resultaat is afgerond.  

Opdracht: Consultancy

Deventer Ziekenhuis implementeerde HiX 6.2 Standaard Content, vanuit een HiX 6.1 vrije content situatie. Tijdens deze implementatie hebben wij de werkgroep Klein Snijdend ondersteund om de dossierinrichting naar wens te krijgen. Specifieke focus lag op de specialismen Dermatologie en Plastische Chirurgie. Naast deze aandachtsgebieden hebben wij ook ondersteuning geboden bij de inrichting van de zorgportalen. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven