BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Florence is een grote VVT-aanbieder in de regio Haaglanden. Binnen Florence wordt er gewerkt met het ECD ONS van Nedap. Zij hebben dit systeem nu een paar jaar in gebruik en zien dat het van belang is dat nieuwe medewerkers eerst goed getraind worden, alvorens rechten worden toegekend.

Opdracht: Trainingen

ONS wordt gebruik gemaakt door zowel de intramurale zorg, geriatrische revalidatie zorg als ook de extramurale zorg. Bij Florence was er behoefte aan uitbesteding van de trainingen aan nieuwe medewerkers of medewerkers die een andere functie krijgen. Standaard wordt er één training per maand gegeven en op aanvraag kunnen dit er meer zijn. De medewerkers worden ingewerkt in het gebruik van ONS en daar waar nodig is op specifieke materie in ONS.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven