BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Gelre ziekenhuizen, ontstaan vanuit een fusie in 1999, kent een relatief korte historie. Ze teren echter op een rijk en divers verleden. Inmiddels zijn ze een begrip waar het gaat over het verlenen van de juiste medisch specialistische zorg.

Opdracht: Consultancy

Half 2022 is gestart met de implementatie van SAP naar HiX 6.3. In dit traject hebben wij in verschillende werkgroepen mogen deelnemen.

Onze zorg consultants hebben de werkgroepen Groot Snijdend, Groot Beschouwend en MDL mogen ondersteunen om de dossierinrichting naar wens te krijgen.

Hierbij zijn de voornaamste onderdelen consult 2.0, de GLM’s en MDO geweest. Hierbij moet dan vooral gedacht worden aan het borgen van uniforme inrichting en de algehele doorlooptijd van deze inrichting. Tijdens livegang is er ook ondersteuning geleverd op het vlak van autorisaties.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven