BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

De GGD GHOR is de overkoepelende organisatie voor de 25 Gemeentelijke Gezondheidsdiensten. Zij zijn de belangenbehartigers voor de publieke gezondheid en veiligheid. De GGD GHOR heeft vanaf 2020 een heel duidelijk publiek karakter gekregen voor de COVID-pandemie.

Opdracht: Beheer

Bij de GGD GHOR was grootschalige ondersteuning benodigd, mede door de grote druk die er ligt rondom de COVID-vaccinaties. Door schuiven met interne en externe ondersteuning is onze zorgconsultant ingezet in het team dat het beheer onder zijn hoede heeft voor kinderen met een migratieachtergrond. In dit systeem wordt gemonitord waar de kinderen zich bevinden (regio) en of het met hun gezondheid goed gaat. Denk ook hierbij aan onder andere vaccinaties. Onze zorgconsultant voerde dagelijkse beheerwerkzaamheden uit en monitorde, beoordeelde en voerde wijzigingen door. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven