BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 24 specialismen. Dat betekent dat ze niet alleen de basiszorg bieden, maar ook hoogspecialistische zorg op een aantal gebieden. Ze leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op. Voor bijna alle aandoeningen en behandelingen kunt u bij het HagaZiekenhuis terecht.

Opdracht: Consultancy

Als werkgroepvoorzitter/-begeleider van de werkgroep Vrouw en Kind worden de artsen begeleid naar een vernieuwde inrichting van hun dossiervoering. Tijdens de overgang van HiX 6.1 naar HiX 6.3. krijgen zij nieuwe functionaliteiten ter beschikking, zoals consult 2.0, GLM en de nieuwe MDO module. In deze rol wordt niet alleen de inrichting verzorgt, maar wordt ook de voortgang bewaakt van de werkgroep en worden de gesprekken met de leverancier gevoerd voor de werkgroep specifiek.

 

 

 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven