BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Heliomare geeft professionele aandacht op de gebieden arbeidsintegratie, onderwijs, revalidatie, bewegen en sport, zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook organiseert Heliomare beroepsopleidingen en helpt mensen te re-integreren. Uiteraard behoort onderwijs aan kinderen en jongeren ook tot onze speerpunten. Ten slotte vormt sport en revalidatie van patiënten een belangrijk onderdeel van de organisatie. Heliomare is een organisatie met tal van mogelijkheden.

Implementatie VIPP 5, (module 2 en 3) een door de overheid gesubsidieerd project.

Het vervullen van een sleutelrol in moderniseren, optimaliseren en evalueren van de digitale gegevensuitwisseling tussen Heliomare en de patiënten en tussen zorginstellingen onderling door aansluiting van de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) op een zorgplatvorm. Een samenwerkingsverband met vergelijkbare zorginstellingen in Nederland en leveranciers van uiteenlopende EPD’s. Uiteindelijk doelstellingen zijn bereikt door de patiënt tools aan te reiken om meer regie te geven over eigen zorginformatie. De oplevering van het project werd geauditeerd om de vooraf toegekende subsidie te mogen behouden. Hiermee is een belangrijke eerste stap gezet waarbij BGZ en documenten gedeeld kunnen worden in een door de patiënt beheerde omgeving naar keuze.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven