BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

In 2018 was het IJsselland Ziekenhuis nog het laatste ziekenhuis uit de regio Rotterdam, welke nog naar een nieuw EPD moest. Zij hebben gekozen voor HiX en zijn live gegaan met de standaard content HiX 6.1 van ChipSoft.

Opdracht: Trainingen

De organisatie wilde ten behoeve van de livegang met HiX standaard content 6.1 trainingen geven. Op het deelgebied DBC, hebben wij ondersteuning geboden bij het inrichten van de trainingen. Hiervoor hebben meerdere sessies met de DBC specialisten plaatsgevonden. Tevens is er een rapportage ontwikkeld ter controle op de DBC’s.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven