BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Ikazia Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis in Rotterdam. Zij staan bekend als een ziekenhuis die een duidelijke visie hebben en proberen daarmee het beste uit elkaar te halen.

Opdracht: Beheer

Wij hebben de afdeling zorgadministratie mogen ondersteunen in een periode van onderbezetting die ontstaan was door langdurig verzuim. Het betrof hier ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden van applicatiebeheer, zoals controle en foutherstel op declaratieruns en creditruns, analyse van nota’s, crediteren en opvoeren van nota’s, binnen de mogelijkheden van de content van HiX aanpassingen doen ter verbetering van werkprocessen.  

Opdracht: Trainingen

Voor het Ikazia ziekenhuis hebben wij trainingen mogen verzorgen voor de gebruikers naar aanleiding van de implementatie van HiX 6.1. standaard content van ChipSoft. Dit is gedaan aan de hand van casussen, waarin alle deelgebieden aan bod zijn gekomen. Het materiaal is ontwikkeld voor deze trainingen. De trainingen zijn gegeven aan grote groepen (+20).

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven