BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis in Rotterdam. Het Maasstad Ziekenhuis vervult een verbindende rol met andere zorginstellingen in de regio. In 2017 zijn zij live gegaan met HiX 6.1, waarvoor zij eerder nog EZIS, beiden van ChipSoft, gebruikten. 

Opdracht: Beheer

Binnen dit opdracht verantwoordelijk geweest voor het beheer van applicaties zoals IntelliSpace, Xperim en de holters. Daarnaast ook de schakel tussen het specialisme en de beheerders van HiX. Voorstellen bij de beheerders en ook aangeven of gemaakte oplossingen konden functioneren. Onze zorgconsultant nam deel in het proceseigenaren overleg om zo de belangen van de vakgroep te kunnen behartigen. Onze zorgconsultant deed voorbereidingen voor nieuwe updates, ondersteunde gebruikers en borgde dat er kennisoverdracht was. 

Opdracht: Trainingen

T.b.v. de nazorg na livegang met HIX zijn er verdiepingstrainingen gegeven aan eindgebruikers. Trainingen betroffen zowel klinisch als poliklinisch. Daarnaast is er ondersteuning geboden bij ‘eenduidig werken sessies’ die georganiseerd zijn t.b.v. o.a. de JCI audit.  

Binnen het ziekenhuis is er de wens om de brieven anders in te delen, waardoor deze praktischer en prettiger leesbaar wordt voor de doelgroep. Hierbij worden de HASP-richtlijn en de JCI eisen als uitgangspunt genomen. Er is een plan van aanpak geschreven, specificaties gemaakt, de inrichting en het testen is verzorgd en de communicatie voor deze nieuwe functionaliteit is geschreven.

Binnen de samenwerkende ziekenhuizen liep er een probleem met het correct aanvragen van bijvoorbeeld lab en radiologie. De opdracht betreft het uitzoeken wat de oorzaken hiervan zijn door middel van gesprekken met gebruikers, het uittesten van mogelijke oplossingen, communicatie met de leverancier en advisering hoe dit opgelost kan worden. 

Opdracht: Consultancy & Beheer

Wij hebben de werkgroep Verpleegkundig dossier ondersteunt tijdens de implementatie van HiX. Vier regio ziekenhuizen gaan samenwerken en gezamenlijk één EPD gebruiken. Dit brengt de nodige uitdaging met zich mee, aangezien het geen fusie betreft. In de werkgroep moeten de standaard werkzaamheden, zoals inrichting, testen etc worden uitgevoerd. Maar daarnaast ligt er een duidelijke nadruk op de Multi bedrijven inrichting van HiX.  Naast het begeleiden van deze werkgroep hebben wij ook het ‘oude’ EZIS onderhouden, zodat de vaste groep beheerders volledig aan de slag konden met de implementatie van HiX.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven