BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

MiBida is een organisatie die een communicatieplatform heeft ontwikkeld. Zij staan voor communicatie op een eenvoudige manier.  Zo vanzelfsprekend moet goede communicatie zijn in de zorg. Dit moet efficient en binnen de regels die de wet heeft opgesteld voor de zorg. Hierin is Mibida gespecialiseerd.

Opdracht: Kwaliteit

Als adviseur hebben wij MiBida geholpen met het implementeren van de NEN 7510. Hierin zit onder andere het uitvoeren en opzetten van de interne audits en directiebeoordeling. Het begeleiden van de organisatie naar de audit toe en het aanwezig zijn bij de audits. De audits zijn met een positief resultaat afgerond.  

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven