BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

De Omega Groep is een organisatie die hulp biedt aan mensen met een verstandelijke en/ of fysieke beperking. De Omega Groep heeft zich daarbij als doel gesteld om de cliënt te laten zijn wie hij/zij is. In 2018 heeft er een pakketselectie plaatsgevonden en vanaf 2019 werkt de Omega Groep met het nieuwe ECD.

Opdracht: Pakketselectie

De leverancier van het ECD ResidentWeb bij de Omega Groep trok zich volledig terug. Hierdoor moest er op zeer korte termijn een ander ECD aangeschaft worden. EPD & ECD Consultancy mocht hierbij de pakketselectie verzorgen en heeft de organisatie voorzien van een passend advies op basis van een pakket van eisen, een afweging in de kosten en de toegankelijkheid van de leverancier. De Omega Groep koos voor een ander pakket dan het advies.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven