BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Omring is een grote VVT organisatie in de Kop van Noord-Holland en West-Friesland. Zij bieden extramurale zorg en intramurale zorg aan. Zij beschikken op dit moment over 29 zorglocaties. In 2021 is ONS van Nedap geimplementeerd en in gebruik genomen als ECD.

Opdracht: Beheer

Het reguliere team wordt ontzorgd, door de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot applicatiebeheer over te nemen. Het reguliere team werkte aan de implementatie van een nieuw ECD (ONS van Nedap). Het dagelijkse beheer heeft betrekking op de applicaties ONS, Cura, Careware, Ysis, Pyxicare, Afas, TopDesk & Roosterplanning. 

Opdracht: Beheer

Bij de Omring hebben wij tijdelijk ondersteund tijdens onderbezetting van de afdeling functioneel beheer. Het ECD waarmee gewerkt werd in 2017 is Cura van Unit4.  De werkzaamheden bestonden uit: Het signaleren van knelpunten en deze oplossen in de facturering van de financieringsstromen (WMO, JW, WLZ, ZVW en DBC), beheren van bedrijf kritische applicaties ten behoeve van de diverse factuurstromen en financieringsstromen, het signaleren en verhelpen van storingen en problemen, ondersteunen van de opdrachtgever en leveranciers bij updates van de financieringsstromen, zorgdragen voor en bewaken van voorschriften met betrekking tot gegevensbescherming, beveiliging en autorisatie, adviseren over verbetering, aanpassingen doorvoeren en werkprocessen beschrijven en nieuwe toepassingsmogelijkheden ontwerpen en adviseren ten aanzien van operationeel ICT beleid. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven