BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

De Parnassia Groep is een grote GGZ-instelling, die een grote regionale dekking heeft. In 2017 is de Parnassia Groep gefuseerd met de Antes Groep om zo de GGZ zorg nog beter te kunnen positioneren voor de clienten.

Opdracht: Migraties

De Parnassia Groep en de Antes Groep zijn gefuseerd. Binnen de Antes Groep verliep het contract met het laboratorium. Hierdoor is ervoor gekozen om de Antes Groep mee te laten gaan in de werkwijze en de contracten van de Parnassia Groep. Dit betekende dat de Antes Groep aangesloten moest worden op het labsysteem Cyberlab dat reeds in gebruik is door de Parnassia Groep. De gegevens van de Antes Groep zaten nog in het systeem van hun voormalige laboratorium samenwerkingspartner. Deze gegevens moesten gemigreerd worden naar het Cyberlab systeem van de Parnassia Groep. Dit project is uitgevoerd in de rol van projectleider, met de volgende verantwoordelijkheden: Opstellen projectplan, nauwe samenwerking en contact met functioneel beheer, projectmedewerkers en diverse leveranciers, bewaken planning en proces, borgen risico’s, communicatie.  

Opdracht: Beheer

Gedurende de 1e opdracht was er geen beschikking over een vaste functioneel beheerder voor het Cyberlab. Na afronding van die betreffende opdracht  is er een functioneel beheerder aangenomen om het beheer van Cyberlab te garanderen. Wij hebben deze beheerder gedurende een half jaar een paar dagen per maand mogen inwerken en begeleiden. Daarna zijn wij gedurende een periode van 2 jaar vaste inval geweest bij verlof.

Opdracht: Consultancy

Voor deze opdracht moest het laboratoriumsysteem Cyberlab binnen mijnQuarant ingevoerd worden. Met dit systeem kunnen gebruikers digitaal labaanvragen doen bij laboratoria en uitslagen ontvangen van de laboratoria. Onder de werkzaamheden valt het inrichten van het systeem, het afstemmen met de laboratoria over de werkprocessen en de concrete inrichting, beheerdocumentatie maken, handleidingen maken, trainen van gebruikers, ondersteunen tijdens livegang en rapportage definities voor managementrapportages uitwerken.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven