BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Revalidatiecentrum Rijndam heeft gezamenlijk met Basalt revalidatiecentrum de implementatie uitgevoerd van HiX. 6.2. Na implementatie is er restwerk overgebleven en mist de capaciteit om de dagelijkse werkzaamheden goed bij te kunnen houden.

Opdracht: Beheer

Onze zorg consultant ondersteunde tijdelijk de dagelijkse beheertaken voor het revalidatie dossier en het verpleegkundig dossier. Zij onderhield contacten met de softwareleverancier. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de optimalisatie en doorontwikkeling van de applicatie om daarmee zo goed mogelijk ondersteunend te zijn aan de gebruikers en de organisatie.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven