BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Previous
Next

Het Rijnstate Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis in Arnhem en omgeving. Rijnstate heeft gewerkt met EZIS van ChipSoft en is in 2018 overgegaan naar HiX 6.1 van ChipSoft.

Opdracht: Beheer

Eind 2018 is het Rijnstate ziekenhuis live gegaan met HiX 6.1 standaard content. Gedurende het project hebben wij helpdesk ondersteuning geboden, zodat het vaste team voldoende ruimte had om mee te werken aan het project HiX 6.1. Na de livegang kwamen er nog regelmatig vragen van gebruikers binnen, zijn er nog restpunten, nieuwe vragen en nieuwe wensen afgehandeld. Deze zijn vanuit de tweede lijn opgepakt of vanuit teamverband. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven