BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Rivas biedt ziekenhuiszorg, woonzorg, verpleeghuiszorg, thuiszorg, huren met zorg, revalidatie, jeugdgezondheidszorg en cursussen en activiteiten.

Opdracht: Consultancy

Verantwoordelijk voor het begeleiden van de gebruikers tijdens het project. Onze zorg consultant is ook betrokken bij het maken van testscripts en denkt mee met het proces. De medewerkersplanning in HiX voor de care is nieuw en ontwikkeld door Chipsoft. Dit is een nieuw proces waarbij onze zorg consultant de medewerkers ondersteunt. Daarnaast zal de zorg consultant de betrokken medewerkers trainen.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven