BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

De Rooyse Wissel is een aanbieder voor forensische zorg. Forensische zorg betekent dat er vaak een mate van rechterlijke dwang is bij de behandeling. De Rooyse Wissel levert zorg in een heel breed spectrum. Te denk valt aan psychiatrische problematiek, ambulante begeleiding, klinische behandelingen en begeleid wonen.

Opdracht: Consultancy (Inrichting TopDesk)

Voor dit project is er ondersteuning geleverd bij het inrichten van TopDesk voor groepen als Technische Dienst, Facilitair en Inkoop. Het is mogelijk gemaakt om aanvragen te doen voor de technische dienst, aanvragen in te dienen voor het inkopen van materialen en reserveringen te plaatsen voor ruimtes en vervoersmiddelen.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven