BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

In 2015 heeft er een hervorming van het sociale domein plaatsgevonden. Daardoor zijn de Veilig Thuis regio’s gevormd. Samen Veilig Midden Nederland (SVMN) is de afdeling die daaruit is ontstaan voor de regio Utrecht en omgeving. Voor SVMN hebben wij de implementatie van Clavis mogen verzorgen.

Opdracht: Consultancy

Namens Conclusion Digital hebben wij de implementatie van hun informatiesysteem bij de Veilig Thuis organisatie Samen Veilig Midden Nederland mogen begeleiden. Wij hebben hierbij de projectgroep ondersteund die verantwoordelijk was voor de implementatie en inrichting van het ECD. Wij hebben tevens de nazorg verzorgd en wij hebben ook meegewerkt aan de doorontwikkeling van dit ECD na afloop van het project. Onder de werkzaamheden behoorden procesontwerpen, configuratie, trainingen en resourceplanning voor opvolging van incidenten.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven