BEDRIJFSPORTFOLIO
JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Ziekenhuis Rivierenland heeft in 2019 een HiX implementatie gedaan van HiX 6.2. Naast dit traject hebben zij ook de JCI accreditatie behaald. Beiden een compliment waard.

Opdracht: Projectleiding

In dit project is onze zorg consultant bezig geweest met het bouwen van een projectorganisatie voor VIPP 5 met daarin plan van aanpak, inclusief o.a. de planning, begroting, risicoanalyse, communicatieplan, volledige projectadministratie, voortgangsrapportage, capaciteitsplanning. Daarnaast bezig geweest met ordening van informatie van Programma VIPP 5 en daarop van toepassing zijnde regelgeving, kennisneming van door programma geleverde Toolkit, het uitvoeren van stakeholderanalyse (intern en extern), inventariseren van patiënt-organisaties, belangenorganisaties, (semi)overheden, auditorganen & PGO’s. Verder dit project betrokken geweest bij deze punten: • Het maken van een gap-analyse • Analyse van functionaliteit en gebruik van beschikbare PGO’s, • Werking en gebruik van monitor VIPP 5 • Testen van diverse mogelijkheden in 2-staps verificatie • Een uitgebreide bestudering van de toetsingscriteria en de interpretatie van auditeisen bij een auditorgaan • Het vertalen van algemene programmadoelstellingen naar gedetailleerde doelstellingen voor de betreffende instelling • Het doorlopen van diverse besluitvormingsprocessen

Opdracht: Consultancy

Voor het Ziekenhuis Rivierenland hebben wij enige tijd ondersteuning mogen bieden aan de werkgroep autorisaties tijdens de implementatie van HiX 6.2. Dat wil zeggen dat de inrichting van de module Ziscon en aanverwante tabellen is verzorgd en medewerkers zijn geïnstrueerd.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven