BEDRIJFSPORTFOLIO
JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG
Previous
Next

In 2017 heeft een unieke livegang van HiX 6.1 van ChipSoft plaatsgevonden in Nederland. Vier ziekenhuizen zijn, in een samenwerkingsverband en geen fusie, gaan samen werken in één gezamenlijk EPD. Doel van deze samenwerking is wel per ziekenhuis gescheiden patiënten, maar het eenvoudiger uitwisselen van informatie bij behandelrelaties binnen deze vier ziekenhuizen. 

Opdracht: Projectleiding

Na de livegang van HiX zijn er veel calls van gebruikers binnen gekomen, die te maken hadden met ordermanagement. Een groot gedeelte van HiX bestaat uit ordermanagement. Het is daardoor begrijpelijk dat dit een forse hoeveelheid betreft. Als projectmanager moest er een analyse gemaakt worden op de calls en een plan van aanpak worden geschreven hoe deze terug gedrongen kunnen worden en dit vervolgens managen.  

Opdracht: Advies

Voorafgaand aan de livegang hebben wij de adviseurs ondersteund en geadviseerd bij het schrijven van beleidsstukken die betrekking hebben op de nieuw te vormen centrale beheerorganisatie die werkzaamheden gaat vervullen voor de vier samenwerkende ziekenhuizen.  Tijdens de livegang en daarna hebben wij ondersteuning geleverd bij het oplossen van supportcalls van de modules Autorisaties, OK, Preoperatieve screening, EPD brede dossier inrichtingen, Ordercommunicatie, Document en Agenda en advisering gegeven met betrekking tot efficiënter werken binnen de nieuwe beheerorganisatie.  

Opdracht: Advies

Wij hebben de organisatie mogen ondersteunen bij de vraagstukken omtrent informatiebeveiliging rondom de livegang. Het opstellen, consolideren en borgen van informatiebeleid, procedures opstellen omtrent informatiebeveiliging, beveiligingsontwerp maken in lijn met NEN7510, NEN7512 en NEN7513, signaleren van issues met betrekking tot informatieveiligheid, workshop AVG gegeven aan functioneel beheerders behoorden tot de taken. Tijdens livegang, supportwerkzaamheden in TopDesk & calls opgelost die gerelateerd zijn aan autorisaties in HiX.   

Opdracht: Consultancy

Tijdens de livegang en ook de periode erna hebben wij de taakgroep autorisaties ondersteund. Denk hierbij aan het toekennen van gebruikersaccounts.  We hebben meegedacht bij het bepalen van inrichtingen en advisering m.b.t. specifieke gebruikersgroepen. Naast autorisaties hebben wij ook incidentenbeheer en wijzigingenbeheer voor Hix module breed gedaan. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven