BEDRIJFSPORTFOLIO
JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Ziekenhuisnetwerk Antwerpen en Gasthuis Zusters Antwerpen zijn op weg naar een fusie. De planning is om in 2024 gefuseerd te zijn. In dit kader hebben beide ziekenhuisgroepen gezamenlijk een EPD aangekocht. De ziekenhuisgroepen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor 20 locaties (ziekenhuiszorg en woonzorg).

Opdracht: Consultancy | Beheer

Als functioneel beheerder bij het ZNA – Ziekenhuis Netwerk Antwerpen/GZA Ziekenhuizen is zorg consultant verantwoordelijk voor de HiX voedingsmodule CS-Nutrition. De werkzaamheden met betrekking tot deze module zijn divers en uitdagend.  Het gaan van opschonen van alle Topdesk meldingen; Chipsoft calls aanmaken en onderhouden; contact met Chipsoft over SIF en MODI aanvragen; beheer, onderhoud bn testwerkzaamheden HiX Voedingsapp voor tablet en iPad; bij nieuwe HiX hotfix uitvoeren progressietesten samen met key-users en regressie testen (gebruik van Supportbook); voorzitten 2-wekelijks key-usersoverleg veraantwoordelig voor alle binnenkomende Topdesk meldingen met betrekking tot HiX ondersteuningsteam NB dispatchen  en inrichting Online afspraken boeken via Zorgportaal.

Opdracht: Projectleiding

Het programmateam heeft ervoor gekozen om enkele domeincoaches aan te stellen, welke projectleiding functies bekleden, maar daarnaast ook vooral borgen dat er uniform wordt ingericht en dat er geen aspecten worden vergeten. Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de grote domeinen EPD en Poliklinisch.

Opdracht: Verandertraject

Aangezien er een gezamenlijk EPD is aangeschaft, moet er ook gezamenlijk beheerd gaan worden. EPD & ECD Consultancy mag bij GZA en ZNA de beheerorganisatie ontwerpen en implementeren. Wij zijn verantwoordelijk voor het definiëren en uitwerken van de diverse aspecten van de beheerorganisatie in samenspraak met de stakeholders van beide organisaties. Dit omvat zowel de organisatorische en HR gerelateerde aspecten: het werven van een manager voor de beheerorganisatie, het formeren van een team (taken en rollen), deze inbedden in de beider organisaties en alsnog het inrichten van de administratieve stromen, managementinformatie, en financiële verantwoording. Ook het installeren van de nodige processen en governance zit in het takenpakket. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven