BEDRIJFSPORTFOLIO
JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

Ziekenhuisnetwerk Antwerpen en Gasthuis Zusters Antwerpen zijn op weg naar een fusie. De planning is om in 2024 gefuseerd te zijn. In dit kader hebben beide ziekenhuisgroepen gezamenlijk een EPD aangekocht. De ziekenhuisgroepen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor 20 locaties (ziekenhuiszorg en woonzorg).

Opdracht: Verandertraject

Aangezien er een gezamenlijk EPD is aangeschaft, moet er ook gezamenlijk beheerd gaan worden. EPD & ECD Consultancy mag bij GZA en ZNA de beheerorganisatie ontwerpen en implementeren. Wij zijn verantwoordelijk voor het definiëren en uitwerken van de diverse aspecten van de beheerorganisatie in samenspraak met de stakeholders van beide organisaties. Dit omvat zowel de organisatorische en HR gerelateerde aspecten: het werven van een manager voor de beheerorganisatie, het formeren van een team (taken en rollen), deze inbedden in de beider organisaties en alsnog het inrichten van de administratieve stromen, managementinformatie, en financiële verantwoording. Ook het installeren van de nodige processen en governance zit in het takenpakket. 

Opdracht: Projectleiding

Het programmateam heeft ervoor gekozen om enkele domeincoaches aan te stellen, welke projectleiding functies bekleden, maar daarnaast ook vooral borgen dat er uniform wordt ingericht en dat er geen aspecten worden vergeten. Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de grote domeinen EPD en Poliklinisch.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven