BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

ZorgENZOO biedt hulp in Friesland, Groningen en Drenthe. Afhankelijk van het type zorg en afhankelijk van de gemeente waarin je woont, valt die zorg onder de WLZ of soms ook de WMO. ZorgENZOO is niet in elke gemeente gecontracteerd, maar per aanmelding bekijken we hoe ze je kunnen helpen.

Opdracht: Consultancy

ZorgENZOO is overgestapt van het zorgregistratiesyteem Carefriend en zorgfacturatiesysteem Collabris naar ONS die beide processen ondersteund. Het beheer van ONS en nog in te richten onderdelen verzorgt en overgedragen aan ZorgENZOO. Daarnaast controle op zorgregels binnen Collabris en migratie naar ONS.

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven