Training

Uit ervaring zien wij dat er bij zorginstellingen momenteel behoefte is aan een degelijk opleidingsplan. Een nieuwe applicatie betekent dat er veel mensen opgeleid moeten worden, maar daarna moeten er ook maandelijks nieuwe mensen ingewerkt worden in de nieuwe applicatie.

Opleiden gedurende de periode van de implementatie vraagt enorm veel van uw eigen medewerkers. Hier moet veel tijd voor vrij gemaakt worden. EPD & ECD Consultancy B.V. heeft een opleidingsplan ontwikkeld, ontstaan uit brede ervaring, die u helpt te ontzorgen als het gaat om opleidingen. Het opleidingsplan bestaat in de basis uit drie onderdelen.

  • Algemene training
  • Dossier specifiek trainingen
  • Oefenopdrachten
Algemene training

In een uur durende training krijgen uw gebruikers uitgelegd hoe ze moeten inloggen, wat de basiskennis van de applicatie is en alle bijbehorende tips & tricks. Tijdens deze klassikale trainingen raden wij u aan om niet meer dan 50 gebruikers tegelijk de uitleg te geven. Het is dankzij de opzet van deze training wel mogelijk om verschillende rollen gebruikers in één sessie te hebben.

Dossier specifiek trainingen

Per specialisme bieden wij trainingen inclusief specifieke trainingsvideo’s. De trainingsvideo’s kunnen aangeleverd worden voor alle soorten dossiers. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen trainingsvideo’s aan te bieden voor die specialismen waar u weet dat men meer moeite heeft met de nieuwe applicatie.

Oefenopdrachten

Alleen een training en/of filmpjes zullen de gebruikers niet het juiste inzicht geven in de applicatie die zij nodig hebben. De gebruikers moeten zelf aan de knoppen zitten en de applicatie zich eigen gaan maken. De beste manier om dit te doen is om reële situaties in te voeren in het systeem. Voor ieder dossier zijn er oefenopdrachten beschikbaar en ook voor iedere rol. Ook hier kunt u kiezen om alles aan te bieden of enkel voor die specialismen waarvan u denkt dat dit noodzakelijk is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven