BEDRIJFSPORTFOLIO

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG

ZorgSaam is een relatief klein regionaal ziekenhuis in Zeeland. Zij beschikten reeds over HiX standaard content, maar moesten over gaan stappen naar de nieuwste versie. Doordat er al gebruik gemaakt werd van consult 2.0 werd deze implementatie als een kleine upgrade gezien door de leverancier.

Opdracht: Beheer

ZorgSaam beschikt over een relatief kleine groep applicatiebeheerders. De druk tijdens de implementatie is hoog geweest en na de livegang is er een gestage groei geweest van het aantal meldingen. Onze zorg consultants nemen deel aan het team om tijdelijk capaciteit (en kennis) te vergroten en zo weer wat rust te creëren voor de vaste applicatiebeheerders.

Opdracht: Consultancy

De werkgroep Cardiologie/Longgeneeskunde/Neurologie en Klein Snijdend worden ondersteund om de dossierinrichting naar wens te krijgen. Hierbij is het van belang om de sjablonen en de navigatie voor consult 2.0 goed in te richten en de GLM (Golden Label Method) goed in te zetten voor de specialismen. De beheerder is hier de spil tussen de specialist(en) en de leveranciers. Naast inrichtingswerkzaamheden zijn er ook testwerkzaamheden uitgevoerd en werd voortgang bijgehouden evenals documentatie. 

In dit project is de projectleiding opgepakt samen met een interne projectleider. De verantwoordelijkheden betroffen de organisatie van het programma, draaiboeken, budgetten en voortgang, aansturing van key-users en beheerders en rapporteren aan de stuurgroep. 

Bedrijfsportfolio

De zorgconsultants van EPD & ECD Consultancy hebben ruime ervaring opgebouwd in de diensten die worden aangeboden door ons bedrijf. Een greep uit onze opdrachten...

Onze diensten

EPD & ECD Consultancy werkt voor organisaties in de cure en care sector. Sectoren die constant geconfronteerd worden met ingrijpende veranderingen.

Onze organisatie

EPD & ECD Consultancy is jouw persoonlijke IT-partner in de zorg waarbij je altijd elke vraag kwijt kunt en die snel, daadkrachtig en probleemoplossend reageert.

JOUW PERSOONLIJKE IT-PARTNER IN DE ZORG​

Kunnen wij iets voor jouw organisatie betekenen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven